SESONGSTART 11. AUGUST 2016

DSC_0977.JPG

DET ER HYGGELIG Å KUNNE ØNSKE VELKOMMEN TIL SELVPLUKK IGJEN. 

Mange har etterlyst datoen ved ulike henvendelser. Det er et litt vanskelig spørsmål å ta stilling til, ettersom grønnsakene modnes til ulike tidspunkt. Men nå henger det mange flotte bønner og venter på å bli plukket, og spenstige gule, hvite og polkabeter står i jorda gjør det samme. Likeså rødbeter, løk, duftende krydderurter som dill og rød og grønn basilikum, gul og grønn squash. Noen gresskar har også rukket å bli ferdig. 

Maisen må vi dessverre vente litt til på før den blir gul og sprø. Vi ønsker oss litt høyere temperatur!

Dette året har vi 25 års jubileum med selvplukk på Skauen gård i Onsøy. Utrolig hvor fort tida går i godt selskap :) Noen av kundene har fulgt oss i alle åra, og dere husker at i 1992 lå det en liten gutt som het Nils Amund i bagvogna. I sommer har han giftet seg med sin Elisabeth. Mange har kjøpt fine pyntegresskar av han for noen år siden, men nå har mor tatt over dette salget selv igjen (for noen år siden) I år håper jeg det blir nok både pyntegresskar og matgresskar til de som vil ha, det ser i alle fall bra ut nå. 

Portulakk som jeg skrev om i forrige blogg har fått seg en nedtur, antagelig pga hardt regn, men ser ut til å komme seg igjen litt om senn.