GØY PÅ LANDET 2018

Det er klart for årets "Gøy på Landet" som er et enkelt familiearrangement som Fredrikstads to 4H-gårder samarbeider om i år. Storemyr stiller med ponnier og info om Saltnes 4H. Det blir mulighet for å lære mer om bruk av gresskar i mat; Fredrikstads ukronede gresskardronning Inger Johanne Ulfeng kommer og gir smaksprøve av sin egen gresskarsuppe og gemalen blir også tilstedeede for å gi råd og veiledning om gresskar. Du vil også kunne få smake sylta gresskar og gresskarmarmelade lagd av en trofast kunde her ved navn Liv. 

Ungdommer fra Kolberg 4H vil vise utskjæring av gresskar for bruk ved Halloween. 

Det blir mulighet for å delta i en natursti, med 10 spørsmål om litt av hvert, og grupper som deltar får "Premie". Du kan få mulighet til å høre mer om hva 4H står for. Kanskje har barna lyst til å bli med på moroa? 

Det blir "hopping i halmen" og litt andre aktivieter

Ragnhild steker sveler, og vi griller pølser og karbonader. som vil bli til salgs. I tillegg til vafler (også glutenfrie), saft og kaffe. 

Mange gode matgresskar her i år

Mange gode matgresskar her i år

Hjertelig velkommen til små og store denne søndagen. Det koster 100 kr pr bil, syklister kommer gratis inn. Vi starter kl 12, og går inn for landing kl 16. 

Bilde fra Gøy på landet 2017. 

Bilde fra Gøy på landet 2017. 

Sauer er ålreite dyr 

Sauer er ålreite dyr