VÅR PÅ SKAUEN GÅRD

Vi er i oppkjøringa til å få frø i jorda, men vi ser an jordtemperatur og været generelt. Et gammelt ordtak sier «Mai kulde, gjør bondens lader fulle», og det får vi håper slår til i år, etter den lange tørkesommeren vi hadde i fjor. Vi går på med friskt mot. Vi planlegger et lite økourtefelt i år, det blir spennende å se om det slår til som planlagt. Det økologiske feltet blir utvidet, og et større maisfelt blir plassert ved veien opp til blåbærfeltet. De andre grønnsakene blir plassert rett ut for butikkdøra. Vi lager et oversiktskart før sesongstart.

Er det noen som ønsker å være med på prosessen fram mot de ferdige produktene på jordet her? Ta med barna på en liten jobbeøkt på jordet for eksempel? Vi tenkte å arrangere 3-4 dager med mulighet for å delta på såing, luking og tynning med jevne mellomrom utover.

Send meg en mail om du er interessert i det ellen.skauen.ruud@outlook.com. Vi kan av ulike hensyn ikke ha mer enn 2 barn pr voksen, og barna bør være i skolealder da det er mange hensyn å ta. Vi serverer dugnadsmat og drikke. Det må være et begrenset antall deltagere, så jeg må ha påmelding på forhånd. Dato vil bli kunngjort på Skauen gårds facebookside om ikke så lenge.

Vi ønsker dere en god mai!