Gresskarsuppe med Tiger Cross
Tiger Cross er et gresskar, som kan minne litt om squash i formen. Dette gresskaret er et meget godt matgresskar og er et spesielt godt gresskar til suppe.
Frukt.no har en nydelig oppskrift på dette og jeg legger ved et sammendrag her, sjekk oppskriften her.
Bruk ca 500 g gresskar.
skyll og del gresskaret, ta ut kjernene, del i terninger og bak i ovene ca 20 minutter på 200grader C, sammen med chili, hvitløk og lime.
Etter baking tar du ut limen og har ingrediensene oppi utblandet grønnsaksbuljong. Kok litt og stavmix sammen.
Server med det du liker av tilbehør, frukt.no anbefaler gresskarpesto laget med gresskarkjernen du tok ut.
Håper det smaker!
Ingredienser
500 g gresskar
1 chili
3 båter hvitløk
1 lime
8 dl grønnsaksbuljong
2 dl matfløte
1 ts salt
1 ts cayennepepper