EN SOMMER ER OVER, MEN VI SES IGJEN TIL NESTE ÅR!

Det går ofte veldig fort unna når vi først kommer til sensommer og det blir tid for selvplukk og høsting av det som jorda gir oss av avling. Med fjoråret sterkt i minne, så setter vi ekstra stor pris på en sesong uten tørke.

Vi vil takke for at dere kundene kommer trofast hvert år, veldig mange av dere. Noen er innom flere ganger hver høst, veldig artig for oss.  Det varmer når vi får høre fra kunder: «håper dere fortsetter» «tusen takk for alle de fine grønnsakene» «fint at ungene får se at ikke grønnsakene kommer fra butikken» «for et eventyr av et blåbærfelt» ja, her kunne det bli mange sitater.

Vi håper dere har spist og kosa dere med det dere har plukka. Eller tatt godt vare på det, så dere kan ta det fram fra fryser og kjeller utover i de mørke høstkveldene.  Noen mais til grillen på forsommeren er heller ikke å forakte.

Nå ligger det kun igjen noen gresskar i garasjen, sammen med noen rødbeter og beter. Hvis du vil ha litt påfyll er det mulighet enn så lenge, kommer an på utetemperaturen.

gresskar.jpg

Det er selvbetjening i garasjen, med betaling på Vipps. Så det er bare å stikke innom når det passer.

Ønsker dere alle sammen en fin høst! Takk for denne selvplukksesongen :)

Hilsen Ellen og Asbjørn